Ősi idegenek - A sámánok

Ősi idegenek - sámánok / 7. évad - 6. rész

A történelem során a sámán néven ismert lelki vezetők gyógyították, védelmezték és tanácsokkal látták el az embereket. De vajon csak bonyolult szertartásokat végeznek? Vagy talán kapcsolatban vannak a földöntúli birodalmakkal? A mongol hadsereg szétzúzta az ellenségeit, és egy hatalmas birodalmat épített ki a nagy sámánok segítségével, akik képesek voltak manipulálni az időjárást. Az amazóniai sámánok hisznek a túlvilági lényekben, akik megmutatták nekik, hogyan készítsenek erős főzetet, amely lehetővé teszi számukra, hogy a Földön túl utazzanak ismereteket szerezni. A Kalahári sivatag síkságain a szent Busmanok bonyolult transz táncokat gyakorolnak, hogy hozzáférjenek természetfeletti gyógyító képességeikhez. Lehetséges, hogy a sámánok kommunikálnak a túlvilági lényekkel? Elképzelhető, hogy ezeken a lelki közvetítőkön keresztül a földönkívüliek képesek voltak befolyásolni az emberiséget a távoli múltban? És vajon lehet ilyen égi kommunikációt folytatni még ma is?


1 megjegyzés:

avatar
Hegel Mucika delete 2017. március 8. 23:21

Mi van ha a közös tudattalanba a sámánok bejutva valós tudást tudtak lehivni? És mi van ha meditációkban az ember is képes erre? Talán a wifi és egyéb mikróhullámú sugárzások a haarp stb pontosan az emebrt ez ellen akarja leszabályozni? Mert a hatalom ugy nem képes felügyeletet tartani az emebreken? És tud róla hogy a régi időkből ez lehetséges. Hiszen ha isteneknek neveztük őket és van a genetikájukból tanitásukból bennünk akkor képesek is lehetnénk rá. Bár nem istenek a szó szoros értelmében mert ugyan olyan teremtmények mint mi csak más az életidejük és főleg az elmekondicionáltságuk!
Viszont ha tanitottak bennünket akkor egyáltalán nem rosszak de miért csodálkozunk hogy milyen háborgós az emebri faj ha a termtőink is ilyenek...lásd védákban lévő háboruk.

Reply


EmoticonEmoticon

Következő rész Következő bejegyzés
Előző rész Previous Post