-->

Ősi idegenek - Uralkodók, királyok és fáraók

Ősi idegenek - Uralkodók, királyok és fáraók / 6. évad - 7. rész

Erőteljes uralkodók, akik isteni jog által uralkodnak. Hatalmas vagyont gyűjtő több évszázados dinasztiák. És legendás vezetők, akik hatalmas tömegpusztító fegyverekkel rendelkeznek. Lehetséges, hogy az ókori uralkodók valójában kapcsolatban álltak az isteni, egyesek szerint földönkívüli erőkkel? És ha igen, mi volt a céljuk? Az ókori császároknak, királyoknak és fáraóknak gyakran túlvilági erőt, képességet és bölcsességet tulajdonítottak, sokukra pedig istenként tekintettek az emberek, akiken uralkodtak.

Kik voltak ezek a kivételes vezetők, és hogyan tudtak olyan sokat elérni a maguk idejében? Az ősi asztronauta elmélet támogató úgy gondolják, hogy ezek az uralkodók a történelem során "kiválasztottak" voltak, és földönkívüliek vezetése alatt álltak.

Lehetséges talán, hogy a világ legendás vezetőinek közös genetikai jellemzőik voltak? Az úgynevezett "vezetői gén"? És lehetséges, hogy ez a gén nem a genetikai evolúció terméke volt, hanem az emberiség valamilyen nem evilági forrásból örökölte?


Következő rész Következő bejegyzés
Előző rész Previous Post